Hartimin dhe zhvillimin

Lloje të ndryshme të kazanat plastike elektrike dhe kontejnerë vakum për të përmbushur plotësisht needs.LFGB klientëve tanë dhe RoHS përputhje, ne kemi kaluar tashmë ISO 9001: 2008 cilësisë certifikatë sistemit të menaxhimit në vitin 2014. Ne jemi të siguruar për të siguruar mallra të cilësisë së lartë në të arsyeshme çmimi dhe shërbime të besueshme, dhe janë vlerësuar nga klientët e vjetër dhe të re.

Diferenca Plastic Electric kettles

Ne mund të prodhojë 100.000 copë për kazanat plastike elektrike dhe pajisje të aplikim në shtëpi të lidhura plastike çdo muaj.

Rreth GTS elektrike

Kompania-Cixi jonë GTS Electrical Appliance Co, Ltd, është e vendosur në qytetin e Cixi, Provinca Zhejiang, në afërsi të Ningbo Beilun Port, dhe është themeluar në vitin 2011 ...